З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ
Картинка У Росії хочуть штрафувати за підключення до Wi-Fi без ідентифікації

У Росії за підключення до Wi-Fi-мереж без ідентифікації, з 2016 року хочуть встановити адміністративну відповідальність Відповідний законопроект підготовлений Міністерством зв'язку і масових комунікацій Росії,.

Цей законопроект, який Мінкомзв'язку Росії розробляє спільно із ФСБ Росії, МВС Росії та Мінекономрозвитку Росії, передбачає зобов'язати юридичних осіб та індивідуальних підприємців надавати безкоштовний доступ в інтернет в громадських місцях тільки при наявності договору з оператором зв'язку про ідентифікацію користувачів.

Категорія: Новини світ | Переглядів: 4760 | Дата: 22.07.2015

Картинка РФ більше не стратегічний партнер ЄС

Політика та військова агресія президента Росії Володимира Путіна зруйнували стратегічні партнерські стосунки з Євросоюзом: "Цих партнерських стосунків більше немає: від цього моменту Росія вже не є стратегічним партнером ЄС". Про це заявила новообраний Високий представник ЄС із зовнішньої та безпекової політики Федеріка Могеріні в іінтерв’ю італійському виданню Corriere della Sera.

Категорія: Новини світ | Переглядів: 1422 | Дата: 01.09.2014

Картинка Країни НАТО не готові до загрози з Росії

Я не сумніваюся, що ідея непопулярна, але наше політичне керівництво повинно це почути і зрозуміти, що воно зобов'язане вжити заходів, якщо ми серйозно вважаємо, що альянс повинен бути в змозі захистити себе в майбутньому", - сказав генерал. За його словами, країни Європи "підірвали свій військовий потенціал" і тепер повинні "залізти в кишеню і витратити гроші на оборону

Категорія: Новини світ | Переглядів: 1402 | Дата: 29.08.2014

Картинка Через 45 років Париж і Нью-Йорк будуть непридатні для життя – вчені.
Через глобальне потепління ціла низка міст планети з багатомільйонним населенням можуть стати безлюдними вже через 45 років. Як повідомляє The Daily Mail, в цьому запевняють науковці з Гавайського університету, які провели дослідження росту температури за Землі з період з 1860-го до 2005-го. На думку вчених, кліматичні зміни, обумовлені діяльністю людини, вже зупинити не можливо, навіть якщо людство в один день зупинить всі заводи і відмовитися від автомобілів.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 1528 | Дата: 10.10.2013

Картинка Новий Папа Римський Хорхе Маріо Бергольо
Конклав, що розпочав роботу 12 березня у Ватикані, обрав сьогодні, 13 березня, 266-го Папу Римського. Ним став кардинал Хорхе Маріо Бергольо із Буенос-Айреса....
Категорія: Новини світ | Переглядів: 1519 | Дата: 13.03.2013

Картинка «Українське питання» виникло після того, як стало відомо про рішення суду.
Європейський парламент на пленарному засіданні має намір обговорити українське питання за участю Верховного представника ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки, віце-президента Європейської комісії Кетрін Ештон. Українське питання заплановане до обговорення на середу в рамках пленарного засідання Європарламенту, яке пройде в Страсбурзі.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 2259 | Дата: 08.03.2013

Картинка Нью-Йорк евакуюють: Обама оголосив надзвичайний стан через ураган «Сенді»
Президент США Барак Обама оголосив надзвичайний стан у штатах Нью-Йорк і Массачусетс у зв'язку з приходом урагану "Сенді", що невпинно насувається на Сполучені Штати. Згідно з прогнозами, стихія зачепить кілька десятків мільйонів чоловік.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 1480 | Дата: 29.10.2012

Картинка Довіра ЄС до України та українських політиків украй низька
 Рівень довіри до українських політиків у Європейському Союзі дуже низький, тому вся увага Європи зараз зосереджена на виборах до Верховної Ради України. Про це в інтерв'ю українській службі Польського радіо заявив посол, голова представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбіньський.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 1319 | Дата: 09.10.2012

Картинка У відповідь на вибух снаряду в провінції Туреччина завдала ударів по Сирії
 Турецька артилерія завдала удару по цілях у Сирії після інциденту із загибеллю мирних громадян у місті Акчакале. Про це повідомила канцелярія прем'єр-міністра Туреччини.
У заяві йдеться про те, що збройні сили республіки діяли відповідно до ухваленої раніше концепції щодо протидії ймовірній загрозі з боку Сирії. "Відповідно до правил наші війська, розташовані в прикордонній зоні, вжили відповідних заходів у відповідь на цей огидний напад. За допомогою радарів були визначені цілі в Сирії, і по них було завдано удару", - заявила канцелярія.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 1329 | Дата: 04.10.2012

Картинка Башар Асад заявив, що повалення ряду урядів арабських країн призвело лише до хаосу
 Президент Сирії Башар Асад заявив, що повалення ряду урядів арабських країн призвело лише до хаосу, а зовсім не до демократії та свободи. В інтерв'ю єгипетському журналу "Аль-Ахрам Аль-Арабі" він заявив, що повстанцям не вдасться взяти гору в Сирії і що повторення лівійського сценарію не буде, повідомляє BBC-Russian.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 1267 | Дата: 21.09.2012

1 2 3 ... 37 38 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.